Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lápisz lazuli Karmala

Ár:
2.460 Ft

Karmala (lápisz lazuli).

A hinduk és tibetiek azt tartják, hogy a lápisz javítja a meditáció hatását, erősebbnek, frissebbnek érezzük tőle magunkat.

Összeköt a világmindenséggel, összegyűjti a kozmikus sugárzásokat és képes átadni a jótékony rezgéseket a viselőjének.

Félelmek, depresszió vagy a melankólia ellen is egyaránt hasznos lehet.

Egységár: 2.460,00 Ft/db
Raktárkészlet : 2 db raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A mala egy olyan tradicionálisan használt eszköz, melyet a lelki gyakorlatok során recitálás, kántálás vagy mantrák és Istenségek nevének ismétlésekor, számlálásra használnak.

Gumira fűzött lápisz lazuli ásvány karmala.

Gyöngyök átmérője: 6mm

Az ásványok, kövek, malák nem gyógyászati eszközök, nem alkalmasak testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát. (Figyelemfelhívás a Btk. 187. törvény módosítása alapján.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Használati útmutató

Karmala / Gumira fűzött, lápisz lazuli

  • Az apró alkatrészeket (gyöngy, szegecs, gomb, kő/ásvány, lánc, szalag, cérna, egyéb töltelék) tartalmazó tárgyakat gyermekektől tartsa távol!
  • Ügyeljen, hogy szembe és szájba NE kerüljön!
  • A gumi túlfeszítés esetén elszakadhat!

 

Ajándéktárgyakra / Dekorációs termékekre / Kiegészítőkre vonatkozó használati és kezelési útmutató:

1.    Tartsa be a weboldalon feltüntetett, termékleírásnál közölt tájékoztatót/figyelemfelhívást!

2.    FONTOS! - A weboldalon vásárolható illóolajok, illatosító permetek használata belsőleg TILOS! Ügyeljen, hogy szembe és szájba NE kerüljön! Testfelületen/bőrön NE alkalmazza!

3.    Az apró alkatrészeket (gyöngy, szegecs, gomb, kő/ásvány, lánc, szalag, cérna, egyéb töltelék) tartalmazó tárgyakat gyermekektől tartsa távol, ügyeljen, hogy szembe és szájba NE kerüljön!

4.    Füstölők, mécsesek esetében a tűzvédelem alapvető szabályait KÖTELEZŐ betartani! Égő mécsest vagy égő füstölőt NE helyezzünk gyúlékony anyagra, illetve gyúlékony anyag közelébe! Soha NE hagyjunk égő mécsest vagy égő füstölőt őrizetlenül a lakásban vagy bármely más helyiségben!

5.    Világító alkatrészeket tartalmazó eszközök/tárgyak esetében ügyeljen a biztonságos használatra, a biztonságos elhelyezésre! Gyermektől távol tartandó!

6.    Törékeny termékek (porcelán, üveg, kemény műanyag) vásárlása esetén fokozottan ügyeljen a sérülések elkerülésére! Gyermektől távol tartandó!

7.    Szappan alapanyagot tartalmazó ajándéktárgy esetében a szépségápolási termékekre vonatkozó előírások az irányadóak!