Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
900 Ft
Menny.:db

Kitűző OM szimbólummal.

Az Om ősi szimbólum, Indiában és Tibetben ugyanúgy szent szó, mint a Bibliában az Ámen.

Az Om a világegyetem alaprezgése, az egyetemes mantra.

A tökéletességet, magát az isteni valóságot jeleníti meg.

Raktárkészlet : 2 db raktáron

OM kitűző

900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

OM jelentése:

A szanszkrit eredetű mantra szó a teremtés jelképe, magában rejti a mindenség alapelvének értelmét, és elvezet a legmagasabb rendű tudat megismerésének állapotába.

Segít minket lelki békénk, és így az egész világ békéjének megteremtésében. Jelentése: Legfelsőbb végtelen szellem, legfelsőbb erő, mindennek a kezdete.

A legtöbb mantra az Om szótaggal kezdődik, ennek az az oka, hogy ez a mantra a legfőbb kozmikus rezgésből született, azt eleveníti meg.
 

A kitűző átmérője: 3,5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztató

Ajándéktárgyakra / Dekorációs termékekre / Kiegészítőkre vonatkozó használati és kezelési útmutató:

1.    Tartsa be a weboldalon feltüntetett, termékleírásnál közölt tájékoztatót/figyelemfelhívást!

2.   FONTOS! - A weboldalon vásárolható illóolajok, illatosító permetek használata belsőleg TILOS! Ügyeljen, hogy szembe és szájba NE kerüljön! Testfelületen/bőrön NE alkalmazza!

3.    Az apró alkatrészeket (gyöngy, szegecs, gomb, kő/ásvány, lánc, szalag, cérna, egyéb töltelék) tartalmazó tárgyakat gyermekektől tartsa távol, ügyeljen, hogy szembe és szájba NE kerüljön!

4.    Füstölők, mécsesek esetében a tűzvédelem alapvető szabályait KÖTELEZŐ betartani! Égő mécsest vagy égő füstölőt NE helyezzünk gyúlékony anyagra, illetve gyúlékony anyag közelébe! Soha NE hagyjunk égő mécsest vagy égő füstölőt őrizetlenül a lakásban vagy bármely más helyiségben!

5.    Világító alkatrészeket tartalmazó eszközök/tárgyak esetében ügyeljen a biztonságos használatra, a biztonságos elhelyezésre! Gyermektől távol tartandó!

6.    Törékeny termékek (porcelán, üveg, kemény műanyag) vásárlása esetén fokozottan ügyeljen a sérülések elkerülésére! Gyermektől távol tartandó!

7.    Szappan alapanyagot tartalmazó ajándéktárgy esetében a szépségápolási termékekre vonatkozó előírások az irányadóak.

Az oldal tetejére