Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sárkányfejű teknős

Ár:
1.200 Ft

A sárkány a jó szerencsét és az erőt szimbolizálja, míg a teknős a hosszú életet és a bölcsességet, páncéljával pedig a biztonságot jelképezi.

Egységár: 1.200,00 Ft/db
Raktárkészlet : 7 db raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A sárkány a jó szerencsét és az erőt szimbolizálja, míg a teknős a hosszú életet és a bölcsességet, páncéljával pedig a biztonságot jelképezi.

Arany színűre festett, Feng Shui műgyanta figura, igényes kidolgozással.

Mérete 8 cm x 5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Használati útmutató

Sárkányfejű teknős dísztárgy

Ajándéktárgyakra / Dekorációs termékekre / Kiegészítőkre vonatkozó használati és kezelési útmutató:

1.    Tartsa be a weboldalon feltüntetett, termékleírásnál közölt tájékoztatót/figyelemfelhívást!

2.    FONTOS! - A weboldalon vásárolható illóolajok, illatosító permetek használata belsőleg TILOS! Ügyeljen, hogy szembe és szájba NE kerüljön! Testfelületen/bőrön NE alkalmazza!

3.    Az apró alkatrészeket (gyöngy, szegecs, gomb, kő/ásvány, lánc, szalag, cérna, egyéb töltelék) tartalmazó tárgyakat gyermekektől tartsa távol, ügyeljen, hogy szembe és szájba NE kerüljön!

4.    Füstölők, mécsesek esetében a tűzvédelem alapvető szabályait KÖTELEZŐ betartani! Égő mécsest vagy égő füstölőt NE helyezzünk gyúlékony anyagra, illetve gyúlékony anyag közelébe! Soha NE hagyjunk égő mécsest vagy égő füstölőt őrizetlenül a lakásban vagy bármely más helyiségben!

5.    Világító alkatrészeket tartalmazó eszközök/tárgyak esetében ügyeljen a biztonságos használatra, a biztonságos elhelyezésre! Gyermektől távol tartandó!

6.    Törékeny termékek (porcelán, üveg, kemény műanyag) vásárlása esetén fokozottan ügyeljen a sérülések elkerülésére! Gyermektől távol tartandó!

7.    Szappan alapanyagot tartalmazó ajándéktárgy esetében a szépségápolási termékekre vonatkozó előírások az irányadóak!