Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zafír Egészség Plusz Kft.

A Zafír Egészség Plusz Kft. azért jött létre, hogy a gyógynövényekben rejlő hatás/rezgés/információ eljusson minden emberhez, megkönnyítve ezzel a teljesebb élet megélését, kevesebb testi és lelki betegséggel, nagyobb aktivitással és sok boldog évvel. A Zafír termékekbe kizárólag a természet által megalkotott hatóanyagok (rezgések), változtatás nélkül kerülnek be.

Ami igazán piacvezetővé, különlegesség teszi a Zafír márkát, az maga a kapszula, amiben a gyógynövények vannak. Hosszas, több éves kutatómunkánk eredményeként kifejlesztettünk egy speciális, csak a bélben oldódó kapszulát, így a felszívódás a többszörösére javul a többi kapszulához képest, amelynek eredménye a beteg sokkal tartósabb és gyorsabb javulása.

Rendezés:
Nézet:

Az egynyári üröm (Artemisia annua) egy már régóta használt gyógynövény. Már a malária elleni küzdelemben is használták, manapság azonban inkább a rákos megbetegedések elleni harcban betöltött szerepe miatt figyeltek fel rá. Ezen kívül a vírusos, baktériumok okozta, illetve gombás fertőzéseket is megszüntetheti gyulladáscsökkentés mellett.

7.000 Ft