Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zafír gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő és élelmiszer termékcsalád az Arura Bio-Szer-Tár és Ajándék Webáruházban.

Egyik piacvezető partnerünk, a Zafír termékcsalád különlegességét a hosszas kutatómunka eredményeként kapott kapszula-típus adja, mely speciálisan a bélben oldódik, így javul a kapszulában lévő hatóanyagok felszívódása, eredményessége. Olyan gyógynövényeket, természet adta hatóanyagokat tartalmaznak ezek az étrend-kiegészítő kapszulák, élelmiszerek, melyeket változtatás nélkül alkalmaznak, koncentrálva a természetesség megtartására.  Ennek szellemében került be a Zafír termékcsalád az Arura Bio-Szer-Tár és Ajándék webáruház kínálatába is.

Rendezés:
Nézet:

A Galagonya kapszula kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, a szakirodalom által a szervezet keringési rendszerének karbantartására szolgáló gyógynövény olajos kivonatából készült.

A termék Natur Food Controll tanúsítvánnyal rendelkezik.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Mesterséges színezéktől, ízesítőtől és konzerváló-anyagoktól mentes.

 

4.100 Ft

A készítmény hidegsajtolásos technológiával készült. Ez a speciális eljárás tudja kizárólag biztosítani, hogy az alapanyagokban lévő gyógyhatású komponensek (fitoösztrogének, vitaminok, telítetlen

zsírsavak, köztük a szervezet által elő nem állítható, de létfontosságú gamma-linolénsav) károsodás nélkül kinyerhetőek, és a szervezet által hasznosíthatóak legyenek. Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Kizárólag természetes összetevőkkel. Vegetáriánus étrendbe illeszthető.

Paleolit diétához alkalmas.

4.700 Ft

A Mák DR kapszula készítmény kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött alapanyagból, az érett mák hidegen sajtolt natúr olajának felhasználásával készül.

4.700 Ft

A Migrén DR kapszula kizárólag minőségileg gondosan ellenőrzött, természetes alapanyagból, a szakirodalom által a szervezet keringési rendszerének támogatására szolgáló gyógynövény (Őszi margitvirág) olajos kivonatából készült, természetes élelmiszer. Vegetáriánus és paleolit étrendet követők is fogyaszthatják. 

4.700 Ft

B17-vitamin-tartalmú olajmix kapszulázva.

A készítmény hidegsajtolásos technológiával készült, természetes élelmiszer.

4.700 Ft